Trühvlid on ühed maitsvad ja effektsed suutäied. Neid ei ole sugugi nii keeruline valmistada nagu alguses tundub.
Retseptid pärit raamatust Väike trühvliraamat, sarjast 100 rooga.
Tumedad trühvlid: kogus umbes 40 tk
100 g kuivatatud aprikoose
2 dl konjakit
200 g võid
400 g tumedat šokolaadi trühvlisegusse
600 g tumedat šokolaadi kastmiseks
Pane tükeldatud aprikoosid paariks tunniks konjakisse likku.
Vahusta või.
Lisa võile konjakis leotatud aprikoosid ja sega
Lisa veevannil sulatatud tume šokolaad
Vala segu 20x12 cm suurusesse vormi ja hoia vähemalt 6 tundi külmkapis
Tükelda tahkunud trühvlisegu
Sulata kastmiseks mõeldud šokolaad vesivannil
Kasta tükid sulanud šokolaadi sisse.
Valged trühlid: mokatrühlid, kogus umbes 30 tk
100g võid
200g tuhksuhkrut
200g kakaopulbrit
1sl lahustuvat kohvi
100 mil kohvilikööri
400g valget šokolaadi kastmiseks
Vahusta või tuhksuhkruga
Lisa kohviliköör, lahustuv kohvi ja kakaopulber ning sega
Veereta trühvlid ja lase paar tundi külmkapis seista
Sulata šokolaad veevannil
Kasta trühvlid šokolaadi sisse
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar