reede, 27. veebruar 2015

Võileivatort tuunikalaga

 Vaja läheb röstsaia. Selle tordi puhul on põhjaks 6 saia viilu ja kõrguseks 3 saiaviilu. Täidis:
2 karpi tuunikala konservi vees
1 porru
2 keedetud muna
200g majoneesi
150g hapukoort
soola
pipart
Kõik ained segatakse omavahel ja määritakse saiadele. Segu tuleb 2 kihti. Pealmisele kihile ja äärtele määrisin majoneesi-hapukoore segu. Lasin tordil üle öö külmikus seista. Kaunistasin ääres tilli-sibula seguga, pealt munavalge, paprika, meremari ja värske kurk. Ääristasin munakollase-majoneesi seguga.

Tort tuli välja suurepärane. Ehk oleks võinud veidi mahlasem olla, aga maitses sellegipoolest kõigile! 4 täiskasvanud inimest jõudsid ära süüa poole tordist. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar