kolmapäev, 24. juuni 2015

Kohupiimakeeks

Idee pärit Sille toidublogist siit.
150g võid, 
300g kohupiimapastat, 
6 muna, 
2dl suhkrut, 
200g jahu, 
0,5tl soodat, 
vaniljesuhkrut, 
soola, 
kuivatatud kirsse. 

Kirsid panin vette ligunema eelmisel õhtul, hommikul vara küpsetasin. Vahustasin suhkru ja või, lisasin ükshaaval munakollased. Munavalged vahustasin eraldi tugevaks vahuks. Suhkru-või-munakollasesegule lisasin kohupiima, leotatud kirsid, jahu-sooda-soola segu ja kõige lõpuks vahustatud munavalge. Küpsetasin väikestes vormides keerdõhuga 175 kraadi juures 20 minutit.
Võrratu keeks!
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar