reede, 27. märts 2015

Juustutäidisega spinati-munarull

Juustutäidisega spinati-munarull. Taigen: 200g külmutatud spinatit; 2sl võid; 3sl jahu; 3dl piima; 0,5tl soola; 0,25tl jahvatatud muskaati; 3 muna. Täidis: 400g maitsestamata toorjuustu; 1dl maitsestamata jogurtit; 0,5 tl pipart; 0,5 tl küüslaugusoola.
Toit pärit raamatust 100 pidurooga. Retsepti kirjelduses puuduskoht,kus lisada munad, aga ise eeldan, et mõistlik oleks need võiga koos segada. Sulata potis või, lisa segades munad ja jahu ning peene nirena piima (ma võtsin segamise ajaks poti tulelt). Lisa maitseained ja keeda pidevalt segades madalal kuumusel 3 minutit. Tõsta anum pliidilt ja sega juurde sulatatud ja kuivaks pigistatud spinat. Küpseta plaadil küpsetuspaberil 250C juures 10 minutit. Mitte üle küpsetatda, siis ei anna rullida! Jahtunud taignale määrida täidis ning keerata rulli. Parem on serveerida ja süüa, kui saab 4-5 tundi külmakpis seista

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar